Monday, March 20, 2006

2006.03.04. 11. nap

Na most se volt tokeletes, mert pont a kifutopalya fele indultunk, amikor lattuk, hogy arra tartanak a tuzoltok is, a radiobol pedig hallottuk, hogy futomu problemaval szall le egy kis gep (behuzhato futos nagyobb Cessna), es pont az orrunk elott erkezett meg es nem volt kint az elso futoja, ugyhogy ugy kellett leszallnia, hogy miutan letette a hatso kettot, sokaig fenntartotta az orrat, hogy lelassuljon, aztan finoman letette az elejet, csak ugye hasra huppant, merthogy kereke nem volt. Szepen megallt, senkinek nem lett baja, csak gondolom a gepnek. Ugyesen csinalta, de azert erdekes latvany igy elsore a kifuto kozepen orral lefele billent repzaj!! Csinaltam is gyorsan par paparazzis kepet. Velunk ilyen nem tortenhet, mert nekunk nem behuzhato a futonk. (Majd csak par het mulva, amikor remelhetoleg atterek a 2motoros, behuzhato futos Beechcraft Duchessre...)

Az elso repules jobban ment, mint gondoltam, egesz pontosan hajtottam vegre a manovereket. Fel- es leszallnom, meg radioznom most elsore nem kellett, azt Paul csinalta. Holnap reggel 8-10-ig megint gyakorlunk par manovert, meg akkor mar a fel- es leszallasokat.

Este 7-kor ertem jott Giuseppe es Anita, mert meghivtak 1 echte lazannyara, igazan meghato!!! Talalkozhattam a szinten olasz Matteoval, aki Giuseppehez hasonloan a PPL-jet csinalja, valamint a brit Williammel, akinek mar van par szaz oraja es instructor jogositasert jott (es homi ;-) ). Jol sikerult a hazi lazannya es bruschetta, amihez Will egy remek angol teaval jarult hozza. A vidam este resze volt meg tovabba egy mar elutazott diaktars elado autojanak megtekintese es tesztvezetese, de 1500 dollaros vonzo ara sem tudta feledtetni felig leszakadt elso lokharitojat es az eroteljes jobbrahuzast.

No comments: