Monday, March 13, 2006

2006.02.27. 6. nap

Furanemu lakotarsamon kivul van meg ket original ficko is, egyikuk Klaus, finn szarmazasu, de gyerekkora ota itt el, most fejezte be a gimit (tenyleg olyan az arca, mint egy orias ovodasnak tejivas utan), bemutatkozasunkkor olyan zavarban volt, hogy a hangja is elment es azota se lehet a szavat se venni, masikuk James, North Carolina szulotte, o is minden 2. nap szolal csak meg, de akkor is kar, mert olyan deli akcentusa van, hogy azt a 2 szot se ertem, amit nagy nehezen kinyog es mar unom a visszakerdezest.

Vannak azert szimpi figurak, de havernak meg nem neveznem oket, mert meg semmit sem csinaltunk egyutt, azon kivul, hogy neha osszefutunk bent es valtunk par mondatot. Mindenki nagyon bizi, de majd kialakul. Egyebkent kedvesebbik lakotarsam es a tobbiek sem kulonosebben erdeklodoek, o is eddig kabe annyit kerdezett tolem, hogy hany eves vagyok, foleg en kerdezek. Instruktorom Paul is nagyjabol eddig jutott, csak o raadasul masnapra el is felejtette, mert ujra megkerdezte. Szoval leginkabb magukkal vannak elfoglalva, de ez asszem otthon is ugyanigy van..., de 1-2 jofejet biztos talalok majd, foleg az europaiakban remenykedem. Itt van peldaul Giuseppe es magyar baratnoje Anita, akikkel igazan kellemesen elcsevereszunk, amikor csak osszefutunk, kar, hogy Giuseppe csak a PPL-jet csinalja itt es 1-2 het mulva visszamennek Olaszo-ba.

Ami az okitast illeti, foleg egyeni es oktatos tanulas van, csak kesobb 1-2 ratinghez (instrument, instructor) lesz csoportos ground school. Paul nem rossz, de azert mar most kiderult, hogy sok elmeleti hianyossaga van (vagy en vagyok tul maximalista...??), de nem baj, ugyis foleg azon mulik minden, hogy en mennyit tanulok, az oktato meg majd inkabb a repuleshez kell.

No comments: